VALKÓI KÖNYVTÁR

VALKÓI KÖNYVTÁR

VALKÓ KÖNYVTÁRI, INFORMÁCIÓS ÉS KÖZÖSSÉGI HELY Tovább, a teljes tartalom megtekintéséhez.

HELYTÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNY

HELYTÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNY

Történelmei képek, iratok és nevezetességeink! Tovább, a teljes tartalom megtekintéséhez.

 

EGY GYERTYAFÉNYES ÓRA A FÖLDÉRT!

2013. március 6. szerda HÍREKVIDEÓ  Nincs hozzászólás

(Last Updated On: )

Hamarosan ismét itt a globális összefogás, a WWF Föld Órájának ideje! Március 23-án, a világ legnagyobb civil akciója során emberek milliárdjai mutatnak majd példát a környezettudatosság jegyében. A WWF Magyarország idén gyertyafényben ünnepel, és gyertyagyűjtési akciót szervez, hogy kiönthesse Az Ország Legnagyobb Gyertyáját!

 

 

A WWF 2013. március 23-án hetedik alkalommal szervezi meg a világ legnagyobb környezetvédelmi akcióját, a Föld Óráját, amikor egy órára ismét sötétségbe borul Földünk! A bolygónknak szentelt 60 perc célja nem csak az, hogy otthonainkban és városainkban szimbolikusan kialudjanak a fények, hanem az emberiség tudatára ébredése, hogy a fenntartható jövő megteremtése és bolygónk állapotának megóvása mindannyiunk felelőssége!

A környezettudatosság erősödését jelzi, hogy 2012-ben minden eddigi rekordot megdöntött az akcióban résztvevők száma: valamennyi kontinens 150 országa, 6525 város valamint 2 milliárd ember fogott össze, és fejezte ki csatlakozásával bolygónk iránti elkötelezettségét. Hazánkban is minden idők legsikeresebb Föld Órája akcióját ünnepeltük: 93 magyar település, 467 vállalat és intézmény, valamint közel 9000 magánszemély mutatott példát a környezettudatosság jegyében és regisztrált a foldoraja.hu weboldalon.

A WWF Magyarország idén gyertyafényben ünnepli az összefogást, és március 1-je és 17-e között gyertyagyűjtési akciót hirdet! Hozd el régi, már nem kedvelt gyertyádat a West end City Center gyűjtőszigeteire, hogy hivatalos lekapcsoló eseményünkön újraöntve, WWF-es külsőben kaphasd vissza! Ha sikerül így 1000 gyertyát összegyűjtenünk, kiöntjük a 2013-as WWF Föld Órája szimbólumát, Az Ország Legnagyobb Gyertyáját!

Március 23-án 19 órakor kezdődik nagyszabású lekapcsoló eseményünk, ahol Tóth Vera fergeteges koncertje után 20:30-kor közösen lekapcsoljuk Budapest díszvilágítását, majd hírességek segítségével gyújtjuk majd meg az 5 méter magas viaszóriást a WestEnd Tetőkertjében.

Regisztrálj idén is a foldoraja.hu weboldalon, és a fények kialudtával ünnepeljük gyertyafényben a világméretű kezdeményezést!

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

©2017 idStudio & SMThemes.com  oldal info: [email protected]