VALKÓI KÖNYVTÁR

VALKÓI KÖNYVTÁR

VALKÓ KÖNYVTÁRI, INFORMÁCIÓS ÉS KÖZÖSSÉGI HELY Tovább, a teljes tartalom megtekintéséhez.

HELYTÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNY

HELYTÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNY

Történelmei képek, iratok és nevezetességeink! Tovább, a teljes tartalom megtekintéséhez.

 

Hóhelyzet: vasárnap is dolgozik a honvédség

2013. március 17. vasárnap HÍREK  Nincs hozzászólás

(Last Updated On: )
A Magyar Honvédség katonái az utóbbi napokban számos helyszínen segítettek a rendkívüli időjárás miatti mentési és kárelhárítási munkálatokban. A katonák a feladatok nagy részét már elvégezték, de még vasárnap is várnak rájuk további munkálatok az ország különböző részein. Ezeket mi is nyomon követjük. (Frissítve: 07.04-kor!)

 

07.04
Március 17-én hajnalban újabb feladatot kaptak az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonái – tájékoztatta a honvedelem.hu-t Sályi Gergő törzsőrmester, az alakulat protokoll-zászlósa. A győri honvédek egy KRAZ, valamint egy URAL típusú terepjáró tehergépjárművel Ganna településre indultak utat takarítani, illetve menteni a még mindig veszteglő autókat.

 

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonái nem csak nemzeti ünnepünkön, hanem 16-án is részt vettek a téli időjárás okozta rendkívüli helyzet elleni küzdelemben. A győri alakulat honvédei Tét és Felpéc térségében a havat takarították hótolásra alkalmas gépükkel, Bőny-Szőlőhegy felé egy PTSZ típusú lánctalpas kétéltű járművel, két terepjáró teherautóval, valamint kézi erővel mentették az elakadt autókat, és tisztították az utakat. Ezen felül egy Veszprémvarsány és Lázi között forgalmat akadályozó kamion mentésére is elindultak HX-32-es típusú műszaki vontató-mentő gépjárművükkel, de mivel a közútkezelő munkatársainak nem sikerült elérniük a hóban rekedt teherautóig, így a katonák technikai segítségét sem tudták igénybe venni.

(Győri PTSZ a pénteki hófúvásban)

 

(További képeinkért kattintson a képgalériára, amely szintén folyamatosan frissül!)

 

Címke:  

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

©2017 idStudio & SMThemes.com  oldal info: [email protected]