VALKÓI KÖNYVTÁR

VALKÓI KÖNYVTÁR

VALKÓ KÖNYVTÁRI, INFORMÁCIÓS ÉS KÖZÖSSÉGI HELY Tovább, a teljes tartalom megtekintéséhez.

HELYTÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNY

HELYTÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNY

Történelmei képek, iratok és nevezetességeink! Tovább, a teljes tartalom megtekintéséhez.

 

RABLÓPÁROST KAPCSOLTAK LE A GÖDÖLLŐI ZSARUK

2013. május 20. hétfő HÍREK  Nincs hozzászólás

(Last Updated On: )

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást K. Tibor 29 éves és társa, B. Mónika 20 éves valkói lakosok ellen. A férfi és nő ismerőse a jelenlegi adatok szerint május 18-án hajnali egy körüli időben bement egy valkói családi ház udvarára, majd a ház nyitott bejárati ajtaján keresztül az ingatlanba. Ezt követően a gyanúsítottak bántalmazni kezdték a konyhában alvó idős nőt. Egyikük lefogta a sértettet, míg a másik elkövető tettleg bántalmazta, a nyakát megszorította, és többször megütötte. Az elkövetők a házból nagyobb összegben készpénzt és ékszereket vittek el. A sértettet a mentők kórházba szállították.

Miután értesültek az esetről, a gödöllői nyomozók azonnal megkezdték a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést és a forrónyomon üldözést. Ennek eredményeként rövid időn belül azonosították és elfogták a rablást elkövető személyeket. K. Tibort és társát a nyomozók előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket.

Az eljárás során az is kiderült, hogy a gyanúsítottak két héttel korábban, május 5-én Püspökhatvanban is kiraboltak egy idős asszonyt. Akkor hajnali 3 óra körül törték be a sértett házának bejárati ajtaját, majd bántalmazták, késsel fenyegették a hálószobában alvó nőt, miközben pénzt követeltek tőle. A 79 éves sértett a fenyegetés hatására átadta az otthonában tartott pénzét és ékszereit. Sérülései miatt az asszonyt a mentők kórházba szállították.

Az immár kettős rablással gyanúsított személyeket a rendőrség őrizetbe vette, és előzetes letartóztatásuk elrendelését kezdeményezték. Az elkövetőkkel szemben a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai folytatják le.

godolloihirek.hu

Címke:  

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

©2017 idStudio & SMThemes.com  oldal info: [email protected]