VALKÓI KÖNYVTÁR

VALKÓI KÖNYVTÁR

VALKÓ KÖNYVTÁRI, INFORMÁCIÓS ÉS KÖZÖSSÉGI HELY Tovább, a teljes tartalom megtekintéséhez.

HELYTÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNY

HELYTÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNY

Történelmei képek, iratok és nevezetességeink! Tovább, a teljes tartalom megtekintéséhez.

 

TÓTH ANITA – ÍRÓ, MESEÍRÓ

2015. április 24. péntek IRODALOMKULTÚRA  Nincs hozzászólás

(Last Updated On: )

HELYI MŰVÉSZEINK, ALKOTÓINK ÉS TEVÉKENYSÉGÜK BEMUTATÁSA!
címke: TÓTH ANITA


 
Habár pénzügyi területen dolgozom, nagyon szeretek mesélni és írni. Most érkezett el az ideje, hogy hosszú ideje dédelgetett tündéres meséimmel bemutatkozhassak. Nagy örömömre végre  megjelent első mesekönyvem Tündérföldön címmel. Óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló meséimmel remélem, minél több gyermekhez el tudok majd jutni. Bízom benne, hogy a valkói gyerekek elsők között ismerkedhetnek majd a tündérföldi kalandokkal!

 
 

 

Hozzuk vissza az esti meseolvasást!

Nincs is jobb annál, mint mikor leszáll az este, és eljön a meseolvasás ideje. Előkerülnek a mesekönyvek, kinyílnak a varázslatos lapok és közösen léphetünk be Meseország birodalmába.

No de nem mindegy, hogy milyen mesekönyvek is nyílnak ki, merre vezetnek és mire tanítanak. Én hiszek abban, hogy a jó mesekönyv választás nagyon fontos feladat. Igen, időigényes, utána kell járni, olvasni, figyelni és érezni. De megéri, mert egyáltalán nem mindegy, hogy milyen élményekkel hajtja álomra fejét gyermeked.

Ha neked is fontos, hogy a közös meseolvasás igazi élmény legyen, akkor tarts velem Mazsi és Csipiszke erdei tündérek világába!

Ha kíváncsi vagy milyen kalandokkal néznek szembe, csak nyisd ki a könyvet hagyd hogy a kis mesehősök kézen fogjanak és egyenesen Tündérföldre repítsenek…

11139943_1731386880421286_1894160534_n

 

A mesekönyv rajzait MADÁR ESZTER – FESTŐ, RAJZOLÓ, GRAFIKUS készítette!

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

©2017 idStudio & SMThemes.com  oldal info: [email protected]