VALKÓI KÖNYVTÁR

VALKÓI KÖNYVTÁR

VALKÓ KÖNYVTÁRI, INFORMÁCIÓS ÉS KÖZÖSSÉGI HELY Tovább, a teljes tartalom megtekintéséhez.

HELYTÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNY

HELYTÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNY

Történelmei képek, iratok és nevezetességeink! Tovább, a teljes tartalom megtekintéséhez.

 

VALKÓ VILÁGA

2011. március 1. kedd HÍREKVIDEÓ  Nincs hozzászólás

(Last Updated On: )

KameraVideo Home SystemRiport

Internet Explorer lejátszási hiba esetén kérem kapcsolja be a Kompatibilitási nézetet. Bekapcsolva a gomb kissé színezetté válik .

 

 

 

 

Korányi Tibor: Valkó világa I. II. III. IV. (településfilm)

A filmet szerkesztette és rendezte Korányi Tibor. Ugyancsak nevéhez kapcsolódik a településfilm dramaturgiai ívének felépítése, a sokszínűséget és sokoldalúságot eltalált arányérzékkel tömörítő, demokratikus színezetű tálalása, a kérdezéskultúra sajátságos retorikai elemeinek kidolgozása; és alighanem, legjelentősebb mértékben, a film nagyhatású zenéjének és szövegének megkomponálása a helyszíni impressziók, az élményvíziók és a rendelkezésére bocsátott történelmi ismérvek alapján.

Valkó Világa – Valkó Önkormányzat filmje. Szereplők: Sziráki Mihály polgármester, Sziráki Szilárd, Sziráki Szilvia, Valkói óvoda, Csörgi Mária óvodavezető, Juhász Józsefné óvodavezető helyettes, Móra Ferenc Általános Iskola, Sibak Sándorné iskolaigazgató, Bene Pálné iskolaigazgató helyettes, Molnár Antal nyugdíjas iskolaigazgató helyettes, Bényi József valkói szövetkezet TSZ, Juhász Sándor Gazdakör elnöke, Vidák János cigányság képviselője, Dr. Gulácsi Szeréna háziorvos, Dr. Bényi László fogszakorvos, Bujdosóné Pintér Mária fogszakorvos, Pap Dániel, Fuchs Antal nyugdíjas fővadász.

Címke:  

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

©2017 idStudio & SMThemes.com  oldal info: [email protected]