VALKÓI KÖNYVTÁR

VALKÓI KÖNYVTÁR

VALKÓ KÖNYVTÁRI, INFORMÁCIÓS ÉS KÖZÖSSÉGI HELY Tovább, a teljes tartalom megtekintéséhez.

HELYTÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNY

HELYTÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNY

Történelmei képek, iratok és nevezetességeink! Tovább, a teljes tartalom megtekintéséhez.

 

PAPRIKA, PARADICSOM ÉS KANNABISZ

2013. október 11. péntek HÍREK  Nincs hozzászólás

(Last Updated On: )
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság
2013. október 10. 12:08
85 tő kannabiszt termesztett háza kertjében egy 63 éves valkói nő.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást P. Mária 63 éves valkói lakos ellen.

A rendőrségre állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy egy valkói családi ház kertjében a tulajdonos kábítószert termeszt. A gödöllői nyomozók a fenti információ alapján 2013. október 9-én megjelentek a családi háznál, ahol a tulajdonos elmondta, hogy ő csak chili paprikát és paradicsomot termeszt a fóliasátorban. A rendőrök az asszonnyal együtt a fóliasátorhoz mentek, aki valóban termesztett zöldségeket, azonban a paprika és a paradicsom mellett kábítószergyanús növényeket is találtak. A helyszínre kiérkező igazságügyi botanikus szakértő elsődleges véleménye alapján a növények kábítószernek minősülnek.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Készenléti Csoportjának nyomozói a helyszíni szemle során összesen 85 tő kannabisz növényt, kb. 400 darab – néhány napja – learatott kannabisz hajtásmaradványt, valamint a növények termesztéséhez szükséges tápoldatokat és berendezéseket találtak és foglaltak le. A házkutatás során előkerültek azok a sütemények is, melyeket a nő a kannabiszból sütött.

P. Mária 63 éves valkói lakost a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.  Ellene a további eljárást szakértők bevonásával, a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

www.police.hu

Címke:  

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

©2017 idStudio & SMThemes.com  oldal info: [email protected]